Japans topkwaliteit knip- en zaaggereedschap

ARS komt uit Japan. ARS staat al jaar en dag bekent als het meest exclusieve en hoogwaardige tuin-gereedschap voor zowel de professionele gebruiker als de kwaliteitsbewuste particulier. ARS verenigd kracht, souplesse en functionele schoonheid in haar producten.


Betaalbare, maar zeer hoge kwaliteit gereedschap

Metallo komt uit Nederland en staat voor kwaliteit en service. Betaalbaar, maar zeer hoge kwaliteit tuingereedschap voor zowel professionals als particulieren. Van schilmessen tot snoeien op hoogte. Daarbij geeft Metallo op bijna alle producten 10 jaar garantie.


Professioneel "accu" aangedreven snoeigereedschap 

 Het brede gamma aan kwalitatieve en betaalbare machines, biedt voor elke toepassing een gepast product. Onze producten worden verdeeld via een netwerk van vakhandelaars, die op hun beurt uw de beste service kunnen garanderen. 


Alternatief onkruidbeheer bestemd voor bosmaaiers

De stalen en kunststoffen onkruidborstels gemonteerd op een bosmaaier biedt de ideale oplossing voor alternatief onkruidbeheer op verharding. De borstel is inzetbaar op zowel compacte en moeilijk te bereiken plaatsen, maar bewijst ook zijn dienst op grotere oppervlakten. 


De beschermkap voor veilig werken met de bosmaaier 

 


Een compleet assortiment voor kantoor en industrie

De positie van Rapid als marktleider wordt gewaarborgd door de kwaliteitsbewaking, die bewerkstelligd wordt door haar eigen productie- faciliteiten in Zweden, Frankrijk en China.